Ugrás a tartalomra

Ajándék a nehéz anyagi körülmények között élő gyermekeknek

Ajándékcsomagokat osztott ma a Vajdasági Magyar Szövetség Női Fórum szabadkai Vasutas települési tagozata. Az édességcsomagokkal a nehéz anyagi körülmények között élő gyermekeket lepték meg.

Húsvéti műsorra érkeztek ma a kicsik a Vasutas helyi közösség épületébe. Lehetőségük volt nyuszit simogatni, különböző figurákat gyártani és képeslapot festeni. A szervezők így próbálták ünnepélyesebbé varázsolni a szociáliasan hátrányos helyzetű családok számára a húsvétot.

A női fórum tagjai segítettek a gyerekeknek a nyuszik elkészítésében. A kézműves foglalkozás után, a közel 30 kisgyereknek édességcsomaggal kedveskedtek a szervezők. Bognár Beáta, a VMSZ Női Fórum Vasutas HK szervezetének elnöke: „Édességcsomagokat osztunk ki, ezzel szeretnénk egy kis meglepetést és örömet szerezni a gyerekeknek, akik nagyon örülnek, de nemcsak a csomagoknak, hanem a nyuszisímogatásnak, a közős kézműves foglalkozásnak, és annak, hogy gondolunk rájuk.”

Az újfalu helyi közösség VMSZ Női Fórumának tagozata szintén húsvéti kézműves foglalkozást szervezett ma 19 órakor. Itt osztották szét a húsvéti ajándékcsomagokat a nehéz anyagi körülmények között élő családok számára. Húsvétig összesen 200 csomagot oszt ki a Vajdasági Magyar Szövetség szabadkai városi szervezetének Női Fóruma.

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír